Uspešno izpeljan seminar

V mesecu septembru smo na sedežu podjetja pripravili seminar na temo Prodaja in inštaliranje centralnih sesalnih sistemov, ki je bil namenjen predvsem inštalaterjem.

Nekaj fotografij in vtisov s seminarja smo tudi objavili na spletu.

 


Do 60 % večji pretok zraka

Beam Electrolux je razvil novi samočistilni filter iz Gore-Texa, ki prav tako iz posesanega zraka izloči 98% delcev v velikosti do 3 mikrona, vendar pa, zaradi lažjega, prožnejšega materiala, omogoča do 60 % boljši pretok zraka skozi filter.

Trenutno je filter še v preizkusni fazi. Po zadnjih informacijah pa bo pri nas na voljo konec leta oz. v začetku prihodnjega leta.


Vidimo se na pohištvenem sejmu

Tudi letos vas vabimo, da nas obiščete na pohištvenem sejmu Ambient Ljubljana na Gospodarskem razstavišču 

Vljudno vabljeni!


Astma: Ali Vas lahko skrbi kvaliteta zraka
v vašem domu?

V primeru, da imate genske predispozicije nagnjenosti k astmi, Vam lahko onesnažen zrak v bivalnem prostoru, sproži simptome astme ali jih okrepi.

"Ljudje preživimo več kot 80% časa v zaprtih prostorih, nekatere študije pa so pokazale, da je lahko zrak v zaprtih prostorih celo bolj onesnažen kot zunaj", pravi dr. Sublett.

Da se bi izognili astmi, ali zmanjšali simptome, dr. Sublett priporoča uporabo centralnega sesalnega sistema, ki iz vašega doma odstrani 100% umazanije, ali pa vsaj ciklonski sesalnik ali sesalnik s HEPA filtrom. Preberite več.


Delite Vaše izkušnje z drugimi

Ste zadovoljni z vašim centralnim sesalnim sistemom? Bi želeli Vaše izkušnje podeliti z ostalimi?

V kolikor bi bili pripravljeni z nami in ostalimi ljudmi, ki se še odločajo za vgradnjo centralnega sesalnega sistema, podeliti vaše izkušnje  s CSS, Vas prosimo, da nam pišete na mail.

"Dober glas, seže v deveto vas."

Omega d.o.o., Ljutomerska cesta 28, 9250 Gornja Radgona, tel.: 02/561-1762, faks: 02/561-1524, email: info@omegadoo.si