OMEJENA IZDAJA *All Stars*

V sodelovanju s podjetjem Beam Electrolux smo pripravili izjemno ugodno All Stars akcijo, ki zajema kompleta Red Star in Green Star.

Komplet Red Star: sesalna enota SC385 rdeče metal barve s sesalnim kompletom Evolution, ki vsebuje 9-metrsko gibljivo cev z ročajem s 4-stopenjsko regulacijo moči, kromirano teleskopsko cev, kombinirano krtačo, tridelni komplet nastavkov in obešalo za cev.
Komplet Green Star: sesalna enota SC335 LCD zelene metal barve s sesalnim kompletom Evolution, ki vsebuje 9-metrsko gibljivo cev z ročajem s 4-stopenjsko regulacijo moči, kromirano teleskopsko cev, kombinirano krtačo, tridelni komplet nastavkov in obešalo za cev.

Izbira je Vaša, mi pa Vam pri nakupu kompleta podarimo razširjeni sesalni komplet Standard.

Akcija velja od aprila 2013 do odprodaje zalog.


Ali ste vedeli?

Če že imate vgrajeno smetišnico, lahko Vaš centralni sesalni sistem kadarkoli obogatite tudi z Vroom-om. Montaža je preprosta in hitra, omogoča pa sesanje v polmeru 5,5 metra okoli nameščene enote.

Priključite ga lahko sami ali pa Vam ga priključimo mi.
Za več informacij pokličite na 051 300 031 (g. Slanič) ali pišite na gregor@omegadoo.si .


Ponovno na zalogi:


Torba VacBox za sesalni pribor:
Torba VacBox je primerna za shranjevanje sesalnega kompleta z do 15 m gibljive cevi. Vanjo lahko shranite gibljivo cev z ročajem, teleskop, šobo in dodatke za sesanje. Torba je opremljena s koleščki, tako da jo lahko vlečete. 
Cena: 94,80 €

Šoba talna rotirajoča:
Talna šoba z izjemno gibljivim vratom, ki omogoča sesanje pod različnimi koti. Okrogel priključek premera 32 mm. Primerna za komplete Progression, Evolution, Standard in Aspira (z adapterjem).
Cena: 33,48 €

Nastavki za krtačenje živali:
Na voljo so trije različni nastavki za krtačenje in nego živali.
Kratke trde ščetine (levo)
Cena:28,80 €
Dolge trde ščetine (sredina)
Cena: 28,80 €
Fine ščetine (desno)
Cena: 39,00 €

Talna šoba DeLuxe:
Dvonamenska talna šoba primerna za sesanje vseh vrst tal. Okrogel priključek premera 32 mm. Primerna za komplete Progression, Evolution, Standard in Aspira (z adapterjem).
Cena: 35,76 €

Nastavek čopasti Medium Aspira:
Nastavek z mehkimi ščetinami primeren za sesalni komplet Aspira.
Cena: 14,61 €

Nastavek ozki 90 cm:
Dolgi ozki nastavek - 90 cm. Okrogel priključek premera 32 mm. Primeren za komplete Progression, Evolution, Standard in Aspira (z adapterjem).
Cena: 45,60 €

Komplet nastavkov Standard v sivi barvi:
Komplet vsebuje dolgi ozki nastavek, čopasti nastavek, široki nastavek in držalo za nastavke, ki se lahko pripne na teleskope Standard, Evolution in Progression. Nastavki imajo okrogel priključek premera 32 mm. Primerni so za sesalne komplete Progression, Evolution, Standard in Aspira (z adapterjem).
Cena: 12,60 € 

Cev gibljiva Evolution:
9-metrska gibljiva cev z ročajem, ki omogoča štiri-stopenjsko regulacijo moči sesanja (na voljo je tudi celoten sesalni komplet Evolution).
Cena: 138 €

V vse cene je vštet 20 % DDV.
Omega d.o.o., Ljutomerska cesta 28, 9250 Gornja Radgona, tel.: 02/561-1762, faks: 02/561-1524, e-mail: info@omegadoo.si, spletna stran: www.omegadoo.si, FB: www.facebook.com/omegadoo