ISSA INTERCLEAN Amsterdam

Obiskali smo sejem profesionalne čistilne tehnike ISSA INTERCLEAN v Amsterdamu, ki je potekal od 8. do 11. maja. Na sejmu razstavljajo vsa največja in naujspešnejša svetovna podjetja s področja profesionalne čistilne tehnike.

Na sejmu smo zasledili tudi uspešno slovensko podjetje Domel iz Železnikov, ki proizvaja kvalitetne motorje za nekatere največje svetovne proizvajalce sesalnikov, prav tako pa so njihovi visoko zmogljivi bypass motorji vgrajeni tudi v Beam Electroluxove sesalne enote serije Platinum (335, 355, 385 LCD in 385 AirSpeed). 


Electroluxovih 100 let!

Podjetje Electrolux je začelo s proizvodnjo in prodajo prvih sesalnikov (pod lastno blagovno znamko) za gospodinjstva že davnega leta 1912, tako da letos praznujejo 100 obletnico.
Vse od takrat so na trgu, tudi v tem segmentu, zavzemali pomembno vlogo in prisostvovali pri vseh pomembnejših prelomnicah v zgodovini, ki se navezujejo na področje sesalnikov za gospodinjstva. Danes prisegajo na centralne sesalne sisteme in imajo v lasti tudi Beam, ki po njihovih ocenah proizvede vsako tretjo sesalno enoto na svetu ter je tako največje podjetje na področju CSS.


Mini turbo ščetka za sedežne garniture

Mini turbo ščetka je zelo praktična, majhna globinska turbo ščetka, primerna za čiščenje oblazinjenega pohištva in avtomobilskih sedežev.
Z njo preprosto očistite tako vodoravne, kot tudi navpične površine, brez nerodnega obračanja ročaja - preprosto preklopite sprednji nastavek.

Redna cena: 31.20 €
Akcijska cena: 27,99 €
*V akcijsko ceno je vštet 20 % DDV. Akcija velja le v primeru naročila in prodaje.


Pošlo je že 94 kompletov AirSpeed!

Na voljo je še 106 kompletov AirSpeed (sesalna enota SC385 z 10-letno garancijo ter sesalni komplet Evolution po izjemno ugodni ceni). Tehnični podatki in karakteristike so na voljo v prospektu.

Za več informacij o kompletu AirSpeed nam pišite na gregor@omegadoo.si ali nas pokličite na 051-300-031 (g. Gregor Slanič).

 

Omega d.o.o., Ljutomerska cesta 28, 9250 Gornja Radgona, tel.: 02/561-1762, faks: 02/561-1524, e-mail: info@omegadoo.si, spletna stran: www.omegadoo.si, FB: www.facebook.com/omegadoo