Velika nagradna igra na Facebooku

Za vas pripravljamo nagradno igro "Vozim zastonj", ki je preprosto ne smete zamuditi. Všečkajte našo stran na Facebooku in kmalu boste izvedeli več o nagradni igri.

Ne zamudite in vozite zastonj! ;)


Poslovna konferenca BEAM Electrolux

V mesecu juniju smo se udeležili tri-dnevne poslovne konference BEAM Electrolux na Dunaju v Avstriji. Prisotni smo bili zastopniki iz 60 držav s celotnega sveta.
Strokovnjaki podjetja BEAM in podjetja Electrolux so pripravili predavanja na različne teme s področja marketinga, podpore obstoječim uporabnikom, stanje na trgih CSS po svetu, ipd. Prav tako pa so ob letošnji 55. obletnici ustanovitve podjetja BEAM pripravili video, ki prikazuje razvoj podjetja skozi vsa ta leta. in si ga lahko pogledate tukaj.
Nekaj utrinkov s srečanja smo že objavili na našem Facebook-u.


Pošlo je že 112 kompletov AirSpeed!

Na voljo je le še 88 kompletov AirSpeed (sesalna enota SC385 z 10-letno garancijo ter sesalni komplet Evolution po izjemno ugodni ceni). Tehnični podatki in karakteristike so na voljo na prospektu.

Za več informacij o kompletu AirSpeed nam pišite na gregor@omegadoo.si ali nas pokličite na 051-300-031 (g. Gregor Slanič).

 

Omega d.o.o., Ljutomerska cesta 28, 9250 Gornja Radgona, tel.: 02/561-1762, faks: 02/561-1524, e-mail: info@omegadoo.si, spletna stran: www.omegadoo.si, FB: www.facebook.com/omegadoo